index‎ > ‎Miscellaneous‎ > ‎News‎ > ‎Posts‎ > ‎

Recordem Eduard Toldrà

6 de juny 2012, 22:49 publicada per Eduard Toldrà i Soler   [ actualitzat el 28 de gen. 2014, 18:33 ]
http://museuvictorbalaguer.wordpress.com/2012/05/31/recordem-eduard-toldra/

Biblioteca Museu Victor Balaguer
(publicat el 31 de Maig del 2012)

ToldraAvui fa exactament 50 anys de la mort del gran compositor vilanoví Eduard Toldrà i per això us convidem a participar en les diferents activitats que hem preparat per poder-lo recordar com es mereix. Ho farem de la mà de la soprano i coordinadora de la commemoració, Ma. Lluïsa Muntada.
El primer plat, exquisit, es serveix avui mateix a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú. A partir de 2/4 de nou i fins el dia 10 de juny podreu visitar l’exposició Eduard Toldrà, vilanoví i músic que la Biblioteca Museu Balaguer ha preparat al vestíbul de l’Auditori.

La Biblioteca Víctor Balaguer té el privilegi de custodiar l’arxiu personal de l’artista per la qual cosa us volem mostrar alguns dels documents més significatius de la seva carrera. Hi veurem fotografies, però també manuscrits originals d’algunes de les seves composicions entre les quals destaca El Giravolt de maig que es mostra acompanyat dels figurins i escenografia de Xavier Nogués.

Us suggerim que a 2/4 de 10 assistiu a l’espectacle Fragments de converses. Epistolari Toldrà-Clausells (1926 – 1935) amb els actors Rosa Novell i Queco, un espectacle que us sorprendrà per la passió —que les cartes destil·len— de dues persones dedicades a la música.

En vindran més, però ja us ho anirem anunciant.
Comments