index‎ > ‎Miscellaneous‎ > ‎News‎ > ‎Posts‎ > ‎

Recollida d'imatges d'arxiu d'Eduard Toldrà

20 de juny 2012, 20:10 publicada per Eduard Toldrà i Soler   [ actualitzat el 20 de juny 2012, 20:11 ]

DISSABTE 16 DE JUNY DE 2012

Recollida d'imatges d'arxiu d'Eduard Toldrà

En commemoració del 50è aniversari de la mort d'Eduard Toldrà s'obre una convocatòria per tal de recollir imatges d'arxiu de qualsevol esdeveniment on ell hagués estat present. De la mateixa manera, es pretén localitzar fotografies relacionades amb algun dels homenatges pòstums que se li han dedicat. Les imatges d'arxiu que molts ciutadans tenen a casa seva constitueixen un fons documental de gran interès.

Des de la Federació Catalana de Fotografia, juntament amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, proposen de poder compartir-les amb la resta de la població. És amb aquesta finalitat que s'ha previst la realització d'un audiovisual amb el material seleccionat que es podrà veure a la Biblioteca Armand Cardona a partir del 16 de novembre.

El material s'ha de fer arribar per correu electrònic o en mà en un CD abans del proper dia 20 de setembre de 2012 a la Federació Catalana de Fotografia, al Centre Cívic i Esportiu La Collada – Els Sis Camins, al carrer de la Turbina, 19.

Tothom qui no pugui digitalitzar les seves imatges per enviar-les, poden contactar igualment per correu electrònic a toldra@fedcatfotografia.org.

Consulteu aquí les bases.